Najniža cijena Roza Duge šampanjac šljokice Ženske večernje haljine 2022 Perle Sirena Arapski Dubai Večernje haljine Predstave večernja haljina Haljine

Ocjena
5.00
0 Naši

1 607.67 kn 2 977.23 kn
Broj:

Dobrodošli U Tvrtku Mr. Zhu Wedding & Events Dresses Co., Ltd

Mi smo profesionalni tvornice za proizvodnju vjenčanica u Kini.Bavimo se proizvodnjom i izvozom vjenčanje i modni haljina već oko 10 godina.Možemo proizvoditi po mjeri širok asortiman haljina, uključujući фасоны.

Naša tvornica lice:

1.Vrhunska kvaliteta-vrhunska tkanina, visoku vještinu, točno mjerenje i kompletan sustav kontrole kvalitete.

2.Konkurentne cijene-veća količina, više popusta.

3.Brza dostava-dostava u roku od 10-15 dana nakon naručivanja.

4.Visoka kvaliteta-Odaberite tkanina u skladu s različitim платьями .

Također možemo napraviti haljinu po mjeri, ako želite pošaljite nam fotografiju, prodaja na veliko također dobrodošli, molimo ne ustručavajte se kontaktirati me za više informacija:)

Molimo vas podsjetiti: Nalog je napravljen samo za jednu haljinu.To neće biti isporučen zajedno s bilo kakvim dodacima,kao što su šešir,čipke i rukavice,veo,donje suknje,Jakne/Šalovi/Rtova i sl. Ako se podnese u BRAZIL, molimo vas da nas obavijestite CPF primatelja u polje za poruke, bez njega ne možemo poslati haljina, hvala vam na razumijevanju.

Usluga skrojen Ako želite rezervirati veličina skrojen,molimo vas da ispunite format ispod i recite nam kada ste narudžbu.Hvala! 1. Poprsje: Cm/ Inč 2. Talia: Cm/ In 3. Bedra: Cm/ In 4. Preko nego Do poda S Peta: Cm/ Inč 5. Prirodni Rast: Cm/ 6 Inči. Boja haljine( Molimo, odaberite broj boja iz naše boja grafikona): Broj boja #7.Datum čarape: 8.Drugi uvjet:

Napomena : Molimo, imajte na umu da fotografija može se malo razlikovati od stvarnog proizvoda po boji zbog rasvjete tijekom snimanja slike, prikaza ili temperaturu boje i sl.

Jer ekrani računala imaju хроматическую аберрацию, posebno između ekrana CRT i LCD ekrana, mi ne možemo garantirati da boja naših proizvoda će biti isti kao na slikama koje vidite.

O nama

Dobrodošli u tvrtku Mr. Zhu Wedding & Events Dresses Co., Ltd .Mi smo фабричным trgovinom www.belveder-pag.com.hr , specijaliziran za svadbene svečanosti i priredbe, Odjeće, obuće i pribora i druge modne robe širokog asortimana.

Kao jedna od vodećih tvrtki za dizajn haljine i vjenčanice u Kini, imamo vlastite profesionalne dizajnere i razvili više od 90% robe navedene u našoj trgovini.Imamo svoje profesionalne fotografe i modele, i inzistiramo na tome da se ponuditi 100% pravi slike proizvoda.

Mi uvijek nastojimo pružiti klijentima visokokvalitetne proizvode po konkurentnim cijenama.Većina naših proizvoda su proizvedeni ručno sa strogi proces provjere kvalitete.Također smo vrlo dobri u stvaranju individualnih haljina i vjenčanica.

Također ćemo posvetiti veliku pažnju održavanju naše klijente i želimo vam ugodan shopping u našoj trgovini.

Način plaćanja

Potpuna uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe

(1)Uvozne dažbine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.

(2)Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ti dodatni troškovi prije ponude/kupovine.

Dostava

• Provjerite da li ste unijeli ispravnu adresu za dostavu i telefon .Svi će proizvodi biti poslani na adresu koju ste naveli dostave.

• Molimo odaberite jednu od usluga isporuke koju želite:

(1).Zračni upućivanje HongKong Post( Besplatna dostava diljem svijeta) (manje od 2 kg) traje oko 10-30 radnih dana ili više u vrijeme blagdana, unesite broj za praćenje. (Ali malo više vremena, morate imati dovoljno strpljenja za čekanje proizvoda, čak i ako oni rijetko gubi).

(2).Možete odabrati EMS (više od 10 proizvoda će biti besplatni), to traje oko 5 do 12 radnih dana (vrlo dobar način dostave, preporučujem za vas)

(3).Možete da odaberete ekspresne dostave DHL-a, UPS-a, dodatne troškove za isporuku.To će trajati oko 2-7 radnih dana.

Pravila povrata

Kao i uvijek, ako imate problem ili proizvod nezadovoljavajući, molimo vas prvo nas kontaktirajte za brzo i zadovoljavajuće rješenje.

Molimo vas da pažljivo potvrdite svoju narudžbu (točne veličina, boja, stil), prije nego što se odlučite naručiti.Sve narudžbe obrađuju se u skladu s vašom potvrdom rezervacije, a mi radimo sve što je moguće zadovoljiti sve kupce.Možemo garantirati da će biti isporučen samo kvalitetne proizvode.Sve narudžbe su objavljene na našim web-stranicama, moraju odgovarati politici u svim uvjetima.

1. Povratak

--Molimo, kontaktirajte nas za povratak najprije u roku od 48 sati nakon primitka robe.Zatim možete razgovarati s nama u nastajanju imate problema. U 90% slučajeva možemo riješiti problem primaju tehničku podršku, bez potrebe da pošaljete išta natrag.

--Vratio se roba mora biti u savršenom stanju, budući da je bio poslan na vas, nije bio promijenjen i nije bio istrošen.Ako ima bilo kakvu prašinu, prljave mrlje, promjene i tako dalje, mi ne ćemo ponuditi povrat novca.Za haljine također potrebno je uplatiti 30% od ukupnog iznosa narudžbe kao naknadu za popunjavanje zaliha.

--Nudimo BESPLATAN POPRAVAK vašeg haljine!Ali poštanske troškove slanja natrag i trošak ponovne isporuke te će biti na vašem računu.

--Potrebno da proizvod ili haljine vraćeni su nam u roku od 14 dana nakon što je zahtjev za povrat.

--Trošak povratne dostave snosi odgovornost kupca.

2. Razmjene

Dijeljenje dopušteno samo za robe koje su neispravne, krivo porukama ili oštećene pri primitku.Svi proizvodi se mogu zamijeniti samo na zamjenu po jednakoj cijeni, molimo vas, imajte na umu da ćemo zamijeniti tek nakon što se vaše povrati će se dobiti.

3. Problemi s dimenzijama ili dolikuje

Budući da su sve naše haljine su izrađene ručno i izrađene po mjeri, spremno haljina može razlikovati oko jedan (1). u bilo kojem smjeru od izmjerene vrijednosti.Da biste bili sigurni da je vaša haljina je još uvijek savršeno će vam pristajati, krojači naše stvorio sve naše haljine s više tkiva u zglobovima, tako da možete lako napraviti manje promjene u veličini.To jest, ako ustanovite da je haljina sjedi uopće nije dobro, prvo možete se obratiti na lokalnom, ali ja bih za dolikuje, što jednostavniji i praktičniji.

Oznake: kombinezon, mini klima-uređaj, starenja plavi sjajni.
Vlak Vlak Pomesti
Materijal Polyester
Struka Prirodni faktori
brend Niska razina
Pravi Slike No
Orijentirani na dob Sve dobne
Element Mode Конфетный Boja
Ukras Cvijeće, Beadwork, Sa šljokicama
broj modela MZ01041510
običaj boja Odaberite boju iz naše boja grafikona
Express DHL, UPS, FEDEX, tnt, ARAMEX, EMS
Prilagođena veličina Dostupan, molimo vas, kontaktirajte prodavatelja
Mjesto podrijetla Suzhou, Jiangsu, Kina(kopno)
Tip proizvoda Haljine za posebne prigode po Mjeri
Ugrađen grudnjak DA
Silueta Cijev / Sirena
Stil Rukava Remen za špagete
Vrsta uzorka Ostalo
veleprodaja Ok i popustom
Montažni rez Donâ
Dužina rukava(cm) Bez rukava
Vrsta Tkanine Блесток
Slučaj Помолвка
Dužina Haljine Dužina do Poda
Stil Moderan
Dostava Brza dostava u roku od 10-15 dana
Podrijetlo CN(Porijeklo)

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vi svibanj također željeli

Moda Leptir Kockice Uzorak Torbe preko ramena Preko ramena Za žene Elegantna Ženska torba-instant messenger Svakodnevni Ženska Malu torbu Torbice

Trendy ženske cipele i Leptir Kockice uzorak Ispis Preko ramena Torba-instant messenger Svakodnevne ženske male torbe Novčanik Lice: Ženska torba preko ramena preko ramena. Najlon materijala, pokrivač tisak i dizajn tanki remen. Moderan, elegantan i izdržljiv. Specifikacija: Osnovni materijal:
33.83 kn 65.11 kn

Airsoft Bijele Klompe medicinska Sestra Medicinska Obuća za pročišćavati Liječnik Klinike ILI Papuče Нескользящие Tobogan za bazen Plaže Sandale Radna obuća X03-BS

Tablica veličina To je veličina brade, molimo, odaberite veličinu u skladu s unutarnjom dužinom od cipela. 4,5-5 žena / 3,5-4 Muškarci = 35 36 EU 6-7 Žena / 5-6 Muškaraca = 37 38 EU 7,5-8 žena / 6,5-7 muškaraca = 39 40 EU Karakteristike i specifikacije Nevjerojatno lagan i ugodan u čarapu Jednostavan.Fleksibilan.
136.85 kn 195.54 kn

Ventilator klima uređaja Prijenosni Mini Ventilator bez lopatica Ventilatora za vrat 2400 mah USB Punjiva Ventilator Glupi Sportske Navijača za vanjskog ventilatora

Usluga Dropshipping: 1. Imamo više od 10 godina skupe usluge dropshipping, dostupni su masivni CSV datoteke i Excel.U upućivanju bez reklama, fakture, QR-koda ili bilo koje druge informacije o prodaji. 2. Obrada naloga u roku od 24 sata nakon završetka plaćanja. 3. Servis u roku od 24 sata online u radne dane.Pazi za svaki
48.19 kn 107.10 kn

Kulinarska uže Kulinarska Uže Prehrambena Sigurna Kuhinjski Pamuk uže za vezanje Vezati Mesa peradi Proizvodnju Kobasica PW

Kulinarska uže Kulinarska Uže Prehrambena Sigurna Kuhinjski Pamuk uže za vezanje Vezati Mesa peradi Proizvodnju Kobasica PW Specifikacija proizvoda: Karakteristike: 1. Izrađen je od 100% visoke kvalitete prirodnog pamuka, ova hrana konce dizajniran za kuhanje, sigurna i bezopasna za svoju obitelj 2. Ovaj siguran
16.11 kn 26.83 kn

Kupaći kostim seksi Donje bikini 2021 Однотонный zavoj s visokim strukom Kit bikini špageti od dva dijela Kupanje Plaža odjeća Kupaći kostim

Seksi Žene Bikini S po cijeloj površini Zavoje dvodijelni Kupaći Kostim Plaža Odjeća Skup Stil rukava: Normalan Stil: Seksi Težina:185(S-XL) Paket uključuje: 1 Komplet kupaćih kostima (koji Sadrži masku na prsa) NAPOMENA: Molimo vas da usporedite dimenzije dijelova s vašim prije kupnje!!!Koristite
25.44 kn 55.26 kn

OBD2 Tester Motornog Ulja Za Automatske Provjere Kvalitete Ulja Detektor Sa led Zaslon Газоанализатор Alati Za Testiranje Automobila

Molimo, Imajte Na Umu Da Se Baterije Neće Biti U Paketu S Vama Zbog Ograničenog Broja Zrakoplova. Princip:Optika Izum koji vam omogućuje da odredite stupanj onečišćenja ulja u automobilu i procijeniti treba li je zamijeniti.Ulje mora biti zamijenjen u zavisnosti od kilometraže od 5.000 kilometara,danas, ali nova i stara stupanj
282.22 kn 352.80 kn

ELECOOL 6 kom./compl. Baršun Mat ruž Vodootporan Sjaj za usne je Otporan nude ruž za usne Za žene Crvena nijansa Usana Ljepota Kozmetičke alate

Opis: Ruž za usne u različitim bojama kako bi se zadovoljile različite potrebe Savršeno drži i odlično se osjeća na usnama.otporan boja lorious u kombinaciji sa sjajnom sjaj osigurava potpunu pokrivenost, koji traje cijeli dan Specifikacija: Marka:HANDAIYAN Neto težina:192 g Veličina: 14.3x13.7x2.6
21.95 kn

3,5 mm Priključak za Audio 2/3/5 M Između Muškaraca Stereo Audio Aux Kabela Kabel za Auto Mobilni Telefon MP3 Zvučnik Aux Kabel

EA0001953 Karakteristike: 100% potpuno novi i high-end brand Može se spojiti na bilo koji automobilski stereosustav/ mobitel/ MP3 uređaj/ PDA sa standardnim priključkom od 3,5 mm utikač od 3,5 mm na svakom kraju Opremljen utikačem od 3,5 mm stereo (TRS) na svakom kraju Mekana tekstura kabela Pozlaćeni
13.78 kn 17.21 kn

Fleksibilna Gumena Cijev Ventila 90 Stupnjeva Zakrivljena Okretni Kraj prikladniji mesinga Štap 3 Duljina 5 8 11 inča je Profesionalni Alat Za Pumpanje Guma

Dragi prijatelju, hvala što ste posjetili naš dućan.Isporučujemo vam samo POUZDANI · DUGOTRAJAN · VRIJEDNE proizvodi za našim cijenjenim kupcima.Molimo vas, ne ustručavajte se da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja ili posebne želje, želimo čuti od vas, a da ćemo vam pružiti najbolju uslugu.Želim vam sretan shopping ovdje. Osim
6.42 kn 29.31 kn

20 kom./paket Stomatološki Gaza za lica Stomatološki Maska za lice i Maska za usta za izbjeljivanje zubi Dentalni Pribor za njegu oralne higijene

opis objekta: 100% visoke kvalitete Količina:20 komada/paket Upotreba: Za njegu oralne higijene, saloni ljepote, izbjeljivanje zubi i kirurgija usne šupljine. Proizvod otpremnica: 20 kom./paket, kao što je prikazano na slici Sada možete platiti putem Boleto, Visa, MasterCard, Escrow, Boleto,Western
35.94 kn 55.34 kn

Proljeće i Jesen 2021 Винтажное čipkan šarenilo deniver kaput s бриллиантовыми šljokicama Svakodnevno однобортное dugi rukav Slobodna traper jakna ženska

Measurement In CM Shoulder/Ramena Chest/Sise Length/Dužina Sleeve/Rukav One size 54 102 59 59 Measurement In Inch Shoulder/Ramena Chest/Sise Length/Dužina Sleeve/Rukav One size 21.3 40.2 23.2 23.2 Napomena: 1.Do ne biraju izravno u skladu s vašim habits.it je veličine Kine .* 2.To je ručno mjerenje proizvoda, biti greška
378.75 kn 773.03 kn

Kawai donje rublje za par Pink-pink Baršunasti Seksi Kombinezon Erotska igra Uloga igre Slatka Anime Zec Žene Djevojka-zec Cosplay Odijelo

Samo Jedna Veličina Proizvod ima dobru elastičnost i zadovoljni od baršuna. Rast modela: 165 cm Težina: 49 kg Preporučena težina: 40-60 kg Paket uključuje: Kombinezon s otvorenim промежностью+kravata+Povez za glavu zeca+ narukvica (Nadkoljenice u kompletu ne dolaze)
120.22 kn 171.77 kn

Digitalni led Osvijetljena Oklop, Sjajna jakna, Sjajni Kostimi, Odijelo, Bar, Noćni klub, Večernja ideju, Odijelo, Parada, Ukras plovak

Opis proizvoda 1. Materijali: противоокислительные led trake; 2. RGB boje, svjetlucave jedan za drugim, ili svjetline i promjena boje može ubrzati ili замедлены; 3. Uključuje: led odijela, led hlače ,led kaciga, daljinski upravljač, baterije u ležište. 4. Dijagram veličina: za vas
2 833.17 kn 4 228.61 kn

Rođendan Vjenčanje college Kolač Izlog Za stranke Cupcake Postolje Za Pohranu Десертный Stol Ukras za Tortu Visoku Pladanj Za Noge Izložbeni satna

Lijep i profinjen dizajn, savršen izgled. Dobar asistent za završetak kuhanja kolača ili dekoracije vjenčanja. Pogodan za smještaj torte, kolači, voća, slatkiša. Pogodan za rođendane, svadbe, krštenja, čaj stranaka u kuhinji, obitelji, trgovina slastica, konditorskih, restorana. Specifikacija: Tip:
24.57 kn 28.87 kn

Moto 6.5 Svjetla LED Retro Vintage Svjetla za duga Svjetla Dnevna Svjetla Nosač Caffe Racer Za Harley

Specifikacija: Stanje:Potpuno Novi Funkcija: Daleki i Bliski Svjetlo , Dnevni Podvozje svjetla Svijetle Boje:Hladno Bijelo Svjetlo Napon:12-80В Tip svjetla :Led žarulja Temperatura boje:6500 K Svjetlosni : 800LM (opcionalno) Veličina:6,5 cm Materijal: Metal + plastika Spajanje
186.28 kn 266.11 kn

Ženski kupaći kostim tie-dye s po cijeloj površini criss-Cross Šifon od tri komada Seksi bikini rez Kupaći kostimi Ženski kupaći kostim Bikini kupaći Kostim

Žene Plus Veličina Ispisa Танкини Kupaći Kostim Kostim Plaža Odjeća Soft Kupanje Molimo vas, provjerite Tablicu veličina prije naručivanja.Ako niste sigurni u iznosu od, molimo vas, pošaljite nam poruku. Značajke proizvoda Spol: Ženski Sezona: Ljeto Razlog: Dnevno,Bazen ,More Materijal: Poliester Ukras:
48.34 kn 79.25 kn

Pečat jastučić navlaka Чернильная maska u Boji Obrtnički Navlaka za bušiti Gume Tiskanje Tkanina Gumena navlaka DIY Rad Otisci prstiju Vjenčani dar Spomenar Pribor

Naziv proizvoda: Retro-pečat jastučić šine Veličina: oko 33 mm*33 mm*20 mm Neto težina: oko 11 g Opis: Mini-retro-pečat jastučić maska je oko četvrtina od standardne retro-штемпельной obloge.Boja jastučiće za pečat čuva retro šaren izgled.Možete ga koristiti za opće žigosanje ili kao boja kotača.Nakon
32.74 kn 36.38 kn